Andreea Dogaru, un designer roman in Dubai

Andreea Dogaru, un designer roman in DubaiDesignerul Andreea Dogaru si-a prezentat cea mai recenta colectie a sa, o colectie de rochii de mireasa sofisticate, pe podiumurile din Dubai, in cadrul Fashion Flair, un eveniment important de moda desfasurat in septembrie la Park Hyatt, un resort de lux din Dubai.

Ramona Gabor, mireasa colectiei

Rochiile de mireasa prezentate sunt caracterizate de note romantice imbinate perfect cu usoare note clasice, presarate cu dantele brodate, dantele 3D si accesorizate manual. Mireasa colectiei a fost nimeni alta decat Ramona Gabor iar valoarea totala a rochiilor a fost estimata la 40.000 euro. Nu de putine ori, Andreea Dogaru a fost comparata peste hotare cu celebrul designer Alexander McQuee.

Mireasa noastra este o femeie puternica, independenta, constienta de feminitatea sa. Este o colectie in care mi-am pus tot sufletul. M-as vedea mireasa in oricare dintre rochii”, a declarat Andreea Dogaru.

Text: Madalina Manole

septembrie 23rd, 2016 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate