Bucharest Charity Fashion Show: rochii de designer licitate cu mii de euro

FOTO. Rochia semnata Aida Lorena, creatia Agnes Toma si tinuta Rita Muresan, scoase la licitatie

Trei tineri cu initiativa, Gloria Muresan, Ioana Tiriac si Parsa Kanani, si cu dorinta de a ajuta persoane mai putin norocoase, au organizat zilele trecute Bucharest Charity Fashion Show, la Stejarii Country Club, pentru a sustine programul „Ajuta o mama sa se ridice din nou!”, destinat tratarii si monitorizarii medicale gratuite a 1.200 de mame fara venituri.

Evenimentul, sustinut de CATENA in calitate de sponsor, a adus impreuna sase designeri romani, respectiv Rita Muresan, Simona Semen, Agnes Toma, Diana Dianu (Studio Cabal), Aleha Toncea si Aida Lorena, care au oferit la licitatie cate o creatie vestimentara.

FOTO. Ioana Tiriac, alaturi de Gloria si de Rita Muresan

Bucharest Charity Fashion Show a reunit companii, oameni de afaceri si persoane publice, in cadrul unei seri de cocktail, fashion & networking.

Din partea CATENA au fost prezenti la eveniment Sorin Chirculescu, Marketing Manager, Smaranda Cirlan si Carmen Popescu – Marketing Specialist.Rochii donate de creatori romani

Andreea Esca a facut un adevarat tur de forta in calitate de prezentatoare a show-ului, coordonand licitatia. Astfel, rochia semnata Aida Lorena, realizata din voal, a fost achizitionata cu suma de 130.000 de lei, impreuna cu o bijuterie de tip pandant.

FOTO. Rochia donata de creatoarea de moda Simona Semen si prezentata de Gloria Muresan, alaturi de tinuta oferita de Aleha Toncea 

Rochia lunga, turcoaz, realizata de Rita Muresan a ajuns la suma de 2.200 de euro, pentru ca cea neagra, lunga si despicata, semnata de Simona Semen, sa fie adjudecata pentru 1.750 de euro.

Foto: Tinuta Studio Cabal licitata in scop caritabil

Tinuta eleganta, neagra, oferita de Agnes Toma, s-a cumparat cu suma de 5.000 de lei, rochia cu model animal print de la Aleha Toncea a ajuns la 1.500 de euro, iar compleul Studio Cabal sa fost licitat cu 2.500 de euro.

Piesa de rezistenta a serii a fost o racheta de tenis folosita de tensimena Simona Halep la Australian Open, licitata cu suma totala de 27.000 de euro.

Text: Oana Baltoc