Bucurestiul a fost, pentru doua zile, capitala modei pentru copii

Designeri consacrati, precum si branduri pentru copii si-au prezentat colectiile la Kids Fashion Week 2016, organizat de catre Asociatia Culturala Dominium impreuna cu Teatrul Excelsior Bucuresti.

Kids Fashion Week este o marca inregistrata Stelian Milu Production, fiind primul eveniment de fashion pentru copii de acest gen organizat in Romania. La aceasta prima editie, organizatorii si-au dorit sa imbine moda cu generozitatea. Astfel, 10% din fondurile provenite in urma evenimentului vor fi donate Fundatiei Filantropice Metropolis pentru a veni in intampinarea nevoilor copiilor defavorizati. In organizarea acestui festival a fost implicat si arhitectul Laurentiu Paicu, care a realizat designul catwalkului KFW 2016, un set-up de poveste cu carusel si lumini.Copiii vedetelor, prezenti pe scena

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Metropolitan Life, iar prezentatoarea evenimentului a fost Bianca Ionita. Cei prezenti au urmarit ultimele trenduri in moda pentru copii, prezente in colectiile Girls Only by Rita Muresan, Miau Kids by Clara Rotescu, Wonder Lolita Kids by Maria Simion, Aioffe Boutique, Ambra Design, Chicco, Atelierele Ilbah. Totodata, pe podiumul KFW a fost lansata, in premiera internationala, colectia de haine pentru copii Catalin Botezatu pentru care au defilat copiii vedetelor Irinel Columbeanu, Dan Cruceru, Paula Chirila, Giulia Anghelescu Huidu, Coffi Dima si altii.

 

Text: Catalina Buzdun