Ce tip de makeup purtăm anul acesta?

După un an în care ne-am ascuns în spatele măștilor de protecție, iată că putem privi spre un viitor normal. Și este o veste bună mai ales pentru iubitoarele de machiaj care tânjesc după glamul de altădată. Este drept faptul că nu putem stabili încă momentul în care vom renunța definitiv la măștile de protecție, dar putem preconiza care vor fi tendințele în materie de make-up de anul acesta.

Iată mai jos care sunt principalele tendințe de machiaj potrivit „mogulului de machiaj și fondatorul Artist Couture, Angel Merino, și makeup artistul global Fenty Beauty, Hector Espinal.Ochii expresivi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Glow Authority (@artistcouture)

 

Atâta timp cât măștile de protecție rămân extrem de importante pentru sănătatea noastră și a celor din jur, makeup artiștii se vor focusa în continuare pe expresivitatea ochilor. „Cu toții am fost forțați să ne folosim cu adevărat ochii pentru a ne arăta personalitatea și emoțiile – chiar și modul în care comunicăm! notează Espinal.  

Merino spune că este momentul perfect ca genele și sprâncenele să fie vedete!

Nostalgic Makeup

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

 

Se pare că anul acesta nu doar moda anilor ’90 se întoarce, ci și tendințele de machiaj ale perioadei, revin. Liniile grafice, eyelinerul alb și fardurile în nuanțe de roz, verde și albastru sunt tot mai prezente în industria machiajului.

Natural look

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isamaya Ffrench (@isamayaffrench)

 

Fondul de ten cu acoperire completă nu pleacă nicăieri, ci modul în care îl aplici s-ar putea schimba deoarece un ten cu aspect natural, în tonuri variate, pistrui și alunițe preia comanda.

Culori vibrante

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Culorile pentru fardurile de pleoape există într-un spectru foarte larg de nuanțe și tonuri. Alege culorile preferate și poartă-le oricând.

Text: Iulia Mirică

Surrsă foto: pexels, google images