David Gandy for Autograph, cea mai recenta colectie de lenjerie intima Marks & Spencer

David Gandy for Autograph, cea mai recenta colectie de lenjerie intima Marks & SpencerBrandul Marks & Spencer a lansat noua colectie de lenjerie intima dedicata barbatilor si continua colaborarea de succes cu modelul David Gandy. Colectia David Gandy for Autograph cuprinde boxeri, alte doua modele de lenjerie intima de tip pantalon scurt (trunks & hipsters), dar si piese mai simple. Aceasta noua colectie pune accent pe confort si in acelasi timp pe rafinament. Piesele colectiei sunt realizate din materiale de buna calitate precum bumbacul.

„Sunt incantat sa lucrez cu Marks & Spencer la acest proiect. Este prima data cand am fost implicat in designul si crearea unei colectii si m-am bucurat pe deplin de fiecare minut. Am vrut sa ne concentram pe detalii, de la calitatea materialelor si confortul din fiecare zi, pana la stil, astfel incat acestea sa fie punctul de referinta al fiecarei piese si sa formeze elementele esentiale ale gamei.”

La randul sau Scott Fyfe, director pe linia de imbracaminte pentru barbati Marks & Spencer a declarat: “In fiecare an vindem peste 14 milioane de piese de lenjerie intima pentru barbati. Aceasta colaborare aduce experienta Marks & Spencer si viziunea unica a lui David pentru design si finisaje, dezvoltata in timpul carierei sale de mare succes ca model. Suntem incantati de lansarea acestei colectii.”

Colectia va fi disponibila si in Romania, incepand cu sfarsitul lunii octombrie.

 

Text: Ruxandra Dumitrescu