Designerul Mirela Popa (ex-Stelea) a lansat o noua colectie si a realizat o sedinta foto incendiara

foto-deschidere-mirela-popa-dubai-15_resultIn timp ce Romania este acoperita de zapada, creatoarea de moda Mirela Popa, fosta sotie a lui Bogdan Stelea, a realizat o sedinta foto incendiara in Dubai, pozand, in calitate de model, pentru noua sa colectie vestimentara realizata pentru piata internationala.

Locatiile alese pentru respectiva sedinta foto sunt diverse si spectaculoase. Frumoasa bruneta a fost pozat langa o piscina aflata la etajul 30 al unei cladiri, apoi pe o plaja cunoscuta din Dubai, avand in spate insiruirea de zgarie nori.foto-2-mirela-popa-dubai-14_resultTinute elegante, vaporoase

Cu aceasta ocazie, Mirela a purtat rochii vaporoase, in nuante pastelate, sau animal print, ideale pentru vacante in zone calde sau pentru sezonul estival. O parte a colectiei este compusa si din rochii glam, in nuante metalice, ce pot fi purtate, spre exemplu, la petreceri sau in club. Colectia capsula a Mirelei Popa se gaseste deja in mai multe boutique-uri exclusiviste din Dubai.

foto-3-mirela-popa-dubai-16_resultMirela Popa (ex-Stelea), a devenit cunoscuta in Romania in urma cu cinci ani, cand a lansat prima colectie vestimentara Cruise sub brandul Mirela Stelea. A lansat apoi 10 colectii, fiecare insotita de sedinte foto in locatii exclusiviste (pe iaht, in avion privat, in muzee, in showroom de masini de epoca, pe vase de croaziera), a fost premiata pentru succesul obtinut in industria modei si a aparut pe copertele mai multor reviste in ipostaza de femeie de afaceri.

foto-4-mirela-popa-dubai-18_resultAnul trecut, Mirela s-a mutat in Dubai pentru a-si extinde activitatea ca designer vestimentar in Emirate.

Text: Oana Baltoc