Designerul român preferat de Rihanna, Bella Hadid şi Dua Lipa

Cunoscută deja de mult timp pentru fuziunea tocurilor kitten heels cu adidașii, designerul de origine română Ancuţa Sarca și-a făcut debutul la London Fashion Week în 2019. Ea s-a întors anul trecut la aceeaşi Săptămână a modei pentru a-și prezenta colecția inaugurală de primăvară/vară 2023 pe cont propriu, lansând şi  două parteneriate cu mărci și o linie de genți complet nouă.

Farmaciştii Catena recomandă Assista Crema cu UREE 15%, un produs hidratant si emolient, care inmoaie pielea, imbunatatind aspectul acesteia. Se recomanda a fi folosita pentru piele uscata si/sau crapata.

“Aștept de mult timp să-mi aduc munca din atelier în viața reală oamenilor”, spune designerul Ancuţa Sarca pentru Hypebae. “Am adunat atât de multe lucruri pe care vreau să le arăt acum și cred că este foarte interesant.”

Colecția SS23 se inspiră din sporturile cu motor din anii ’70 și prezintă parteneriate cu SKIMS și Vans, introducând marca Sarca într-o nouă eră de experimentare”. SS23 prezintă, de asemenea, pentru prima dată, o gamă de modele unisex inspirate din istoria familiei sale.

Farmaciştii Catena recomandă Naturalis Diolex Gel, un remediu-tratament pentru sindromul picioarelor grele si pentru imbunatatirea circulatiei venoase.

“Inspirat de obsesia lumii pentru tehnologiile Al și de capacitatea acesteia de a crea replici. designerul roman aduce, de asemenea, un omagiu orașului său natal Negrești-Oaș, ținând cont de împrejurimile sale pitorești, cu păduri și dealuri acoperite de zăpadă. Ca rezultat, colecția armonizează două extreme opuse ale spectrului, tehnologia și natura”, scria atunci presa engleză.

ancuţa sarca

Iar succesul Ancuţei Sarca este validat, dacă mai este nevoie, de vedete care sunt îndrăgostite de încălţările create de ea.

ancuţa sarca
Dua Lipa

După pantofii personalizați creaţi la comandă pentru Cher, au urmat Dua Lipa, Rihanna şi Bella Hadid. Toate trei au postat imagini în mediul online în care i-au mulţumit designerului român.

ancuţa sarca
Bella Hadid şi Rihanna
Citeşte AICI povestea Ancuţei Sarca, absolventa Universității de Artă și Design din Cluj, stabilită la Londra.

Cristina Dudău

Foto Instagram