Eli Laslean- moda cu pasiune si povesti de succes

Surpriza celei de-a doua seri a evenimentului Romanian Fashion Philosophy a fost prezentarea unei colectii “best of” a  designerului Eli Laslean.

Fondatoarea brandului ELLIS este un nume de referinta al modei romanesti care, de peste 25 de ani, se impune ca o constanta de eleganta si rafinament. Eli Laslean, a reusit sa-si creeze un portofoliu impresionant, avand in clientela sa nume sonore din viata publica din Romania. Iar alegerea sa ca prima stilista a Primei Doamne, Carmen Iohannis, a venit ca o dovada in plus a calitatii deosebite a creatiilorsemnate Eli Laslean si a unui simt estetic desavarsit.

Pentru editia a sasea a Romanian Fashion Philosophy, designerul a incantat publicul spectator prezentand cate o tinuta din colectiile care au consacrat-o de-a lungul anilor in topul celor mai apreciati designeri romani. Rochii de gala, sofisticate, care au impresionat prin eleganta si stil, precum si rochii pentru tinerele care se pregatesc pentru balul de absolvire, costume sau doar rochii vaporoase de vara. Dantele, voaluri, tulluri, broderii, toate croite astfel incat sa puna in valoare silueta celor care poarta creatiile ELLIS.

Eli Laslean, designerul preferat al Primei Doamne a Romaniei, a fost aplaudata la scena deschisa de catre participantii la acest eveniment dedicat modei.Secretul succesului

Iar in spatele acestui succes sta chiar Eli Laslean, designerul care de 27 de ani incoace creeaza povesti vestimentare, cusute cu migala si pasiune, pentru romancele care stiu sa-si puna in valoare eleganta. In atelierul sau cochet, cu manechine de lemn pe care stralucesc materiale fine, Eli Laslean tese, de fapt, povesti de succes, ce coboara de pe podiumul de moda direct in garderoba celor mai renumite artiste, jurnaliste,sportive ori femei de afaceri.

Cea de-a sasea editie a Romanian Fashion Philosophy a adus pe scena de la Qreator by IQOS peste 25 de colectii ale unor designeri romani si straini.

Editia s-a bucurat si de sustinerea canalului de moda Fashion Channel si, prin invitatul special, presedintele Marzio Nocera, isi mentine pozitia de partener media international principal si sustinator al modei romanesti si al conceptlui – Romanian Fashion Philosophy.

Text: Iulia Mirica

Foto: Costi Manolache