Gramaldy by Catalina Grama

Catalina Grama, cunoscuta in lumea mondena sub pseudonimul Jojo, si-a lansat de curand un brand de bijuterii din aur, denumit Gramaldy. Creativa, curajoasa si cu un simt artistic dezvoltat, actrita recunoaste ca bijuteriile si pietrele pretioase sunt o pasiune mai veche de-a sa care de abia astazi a reusit sa prinda contur. Aflata deja la cea de-a doua colectie, Jojo ne-a povestit cum a luat nastere brandul sau, ce anume a inspirat-o si care este urmatorul pas… de aur.Tonica TV: Cum a luat nastere brandul Gramaldy si ce anume il reprezinta?

Jojo: Intr-o noapte m-am hotarat sa fac acest pas curajos, mai ales ca eu visam de ceva vreme acest brand, cu atat mai mult cu cat eu iubesc bijuteriile si sunt fascinata de pietre. Astfel am ajuns deja la cea de-a doua colectie de bijuterii din aur Gramaldy. Am ales sa lucrez in aur pentru ca mie, personal, imi place foarte mult acest metal pretios, toate bijuteriile existand si in varianta de aur alb.

Tonica TV: Spune-ne cateva cuvinte despre prima colectie de bijuterii Gramaldy, dar si despre colectia de vara lansata astazi.

Jojo: Prima colectie a fost lansata in aprilie, chiar de ziua mea, este o colectie exclusiv cu pietre semipretioase si se numeste My Name is… iar fiecare piatra in parte vorbeste despre ea. Cea de-a doua colectie este colectia de bijuterii de vara, se numeste Gramaldy Boho, este caracterizata de diamante. Am vrut sa surprind spiritul liber al verii si sa o duc in zona aceea hippie – boema, dar cu un touch de glam, un hippie luxury, un boho.

Tonica TV: Crezi in puterea bijuteriei ca talisman?

Jojo: Da, cred in puterea bijuteriei ca talisman si cred foarte mult in energia pe care o poate transmite un metal, mai ales un metal pretios sau o piatra pretioasa.

Tonica TV: Pe tine ce bijuterie te caracterizeaza cel mai bine?

Jojo: Din colectia mea, cel mai bine ma reprezinta in acest moment mesajul campaniei mele, care este „Iubesc”, pentru ca iubesc vara, iubesc prietenia, iubesc libertatea, iubesc familia.

Tonica TV: Care este prima bijuterie creata de tine?

Jojo: Prima bijuterie creata este chiar acest inel pe care-l port acum. Este o spirala, simbolul Gramaldy, si reprezinta continuitatea. Mesajul sau ar suna cam asa: neverending, fara sfarsit.

Tonica TV: Dupa parerea ta, care este must-have-ul din cutia cu bijuterii a oricarei femei?

Jojo: Pentru ca in prezent aurul galben este un trend foarte puternic, as spune ca un inel fin din aur galben este potrivit oricarei femei. Dar, pentru o femeie care nu a mai purtat pana acum un astfel de inel, eu as recomanda un inel cu mesaj. Eu am trei mesaje pe care le-am inscriptionat pana acum: „suflete pereche”, „acesta este doar inceputul” si „pana la cer si dupa”, dar pot scrie orice mesaj isi doreste persoana respectiva, cu atat mai mult cu cat am avut cereri de astfel de inele in varianta de verighete.

Tonica TV: Cum arata femeia care-ti poarta bijuteriile?

Jojo: Trebuie sa fie o femeie plina de viata, o fire pozitiva si sa iubeasca mult bijuteriile − atat de mult, incat sa le poarte mereu.

Tonica TV: Care este urmatorul tel pe care iti doresti sa-l atingi in ceea ce priveste brandul Gramaldy?

Jojo: Am in plan sa scot si o colectie de bijuterii din argint, iar in toamna pregatesc o colectie ce va avea ca tema familia.

Text: Madalina Manole