Liza Panait te invită “Back to ’20s”

Astăzi are loc lansarea online a colecției “Back to ’20s” by Liza Panait. La ora 20.00, cu un singur click, toate femeile din România au loc în primul rând să admire show-ul filmat la Palatul Noblesse.

Numele ei a devenit un brand, iar lansările de colecții ale Lizei  Panait au fost întotdeauna adevărate show-uri de modă, evenimente mondene de anvergură, cu vedete, jurnaliști și televiziuni. Dar pandemia a schimbat regulile în toate domeniile. De aceea, creatoarea de modă al cărei moto este “Fii aceeași, mereu altfel” a găsit o soluție să-și prezinte cu același fast noua colecție. Și, mai mult chiar, acest show să fie accesibil tuturor.

Noua colecție de rochii a Lizei Panait, Back to ‘20s este inspirată din moda anilor 1920 – la 100 de ani de când femeile și-au afirmat într-un mod vizibil, incontestabil, emanciparea și locul corect și egal în lume. “Suntem, iată, în 2020 și se împlinesc 100 de ani, un veac întreg de când a început emanciparea femeii, din toate punctele de vedere. Femeile au început să se simtă cu adevărat libere, independente, conduceau mașini, fumau în public, purtau pantaloni, mergeau în cluburi și baruri, dar și-au schimbat și coafurile, stilul vestimentar și așa mai departe. Să nu uităm că în Statele Unite s-a introdus dreptul la vot pentru femei în 1920. Anii ’20 sunt anii în care femeile nu au mai acceptat să fie încorsetate, nici la propriu, nici la figurat.”, a spus Liza Panait într-un interviu pe care l-a acordat revistei Tango.

Lansarea colecției “Back to ’20s” va fi transmisă pe pagina de Facebook și ulterior va fi postată pe www.lizapanait.ro și magazinul online www.shop.lizapanait.ro
Locație: Palatul Noblesse
Fotograf: Giovanni Kalenderian
Hairstyle: Elena Oseaca
Make-up: Andreea Tudor Make-up Artist

Text Cristina Dudău