O colectie atipica by Roxana Butnaru

Primavara si luna femeii au fost celebrate printr-o colectie unicat marca Roxana Butnaru. Designerul si-a lansat noua colectie care s-a bucurat de un real succes in randul publicului prezent. Evenimentul a fost gazduit de Presidential Ballroom din Pipera, intr-o atmosfera exclusivista atat prin invitatii de marca, cat si prin momentul inedit oferit de Delia Matache Munteanu, cea care a intretinut atmosfera pe podium, in timpul prezentarii. Tania Budi, Iuliana Luciu, Claudia Patrascanu Badalau, Alina Crisan, Laura Gruia, Lavinia Parva, Amna, Roxana Ilie, Florin Chilian, Codin Maticiuc, Dan Chisu, Marina Dina si multe alte persoane publice si prieteni ai designerului i-au fost alaturi Roxanei si au aplaudat-o la scena deschisa. Prezentatoarea evnimentului a fost Cosmina Pasarin, si ea o buna prietena a talentatului designer.

Noua colectie a Roxanei Butnaru are influente cromatice nude, ivory si negre si include materiale pretioase precum matase naturala brodata, dantela si voal in combinatie cu piele si texturi mai agresive, intreaga colectie invartindu-se in jurul conceputului „Inger si Demon”.

„Ingredientul unei prezentari de moda este sufletul, acea dragoste cu care te daruiesti, acea bucurie cu care faci tot. Eu sunt un creator de moda atipic si la fel poate fi definit si brandul meu”, ne-a marturisit designerul Roxana Butnaru.

Text: Alexandra Lupu