Regina Maria, fashion-icon cu sange albastru

Foto: Colectia Aleha Toncea

Regina Maria a inspirat colectiile a 17 designeri romani, la 142 de ani de la nasterea sa, in cadrul editiei cu numarul 18 a evenimentului „Soirees de la mode”, organizat de cunoscutul analist de moda Alin Galatescu. Prin fiecare tinuta s-a incercat surprinderea unei laturi a personalitatii complexe a reginei, devenita un adevarat fashion-icon.Stilul reginei in viziunea a 17 designeri

Agnes Toma, Simona Semen, Laurentiu Barzoi, Alexandra Calafeteanu, Aleha Toncea, Studio Cabal, Iza van Dee, Lia Aram, Raluca Elena Cosareanu, Andreea Ciortea, Mimi Chipaila, Olga Cararaga, Nicole Enea, Mihaela Cretescu, Diana Ionescu, Zentya Atelier, Sine by Seila Gurdal şi Maressia au reusit sa puna in scena nu mai putin de 68 de creatii care au mixat vechiul si noul in maniere surprinzatoare.

Pe acordurile cantecelor interpretate de Izabela Barbu (JEZEBEL) si Dorina Vasilashko, printre care şi piese cunoscute ale Mariei Tanase, intreaga viata a reginei Maria a parut ca trece prin fata celor prezenti la evenimentul tribut.

Pasiunea reginei fashion-icon pentru portul traditional romanesc, dar si pentru florile in mijlocul carora se relaxa in gradinile castelului de la Balcic au fost surse de inspiratie pentru designerii romani.

Admira tinutele inspirate de regina intr-un material video de suflet!

Vrei sa te simti rasfatata ca o regina dupa o zi obositoare? Beauty adviserii Catena iti recomanda sapunul vegetal Luxury Gold cu frunza de aur de la Nesti Dante pentru o experienta relaxanta, deosebita, o adevarata incantare pentru simturi. Mai multe detalii AICI!

Text: Oana Baltoc