Simona Semen a lansat Chiaroscuro

Simona Semen a lansat Chiaroscuro Daca ar fi sa plecam de la definitia cuvantului care denumeste colectia de toamna-iarna 2014 a Simonei Semen, chiaroscuro este un procedeu grafic si pictural care presupune distribuirea gradata a luminii si a umbrelor pentru a reda volumele prin efecte de contrast puternic… cu alte cuvinte, exact ceea ce vom descoperi privind tinutele vestimentare ale talentatului designer.

Proaspat lansata, colectia Chiaroscuro by Simona Semen ne transpune intr-o atmosfera intunecata a Evului Mediu, meticulos impletita cu accente din secolul XXI, regasite in texturi, jocuri de culori si volume. Intalnim brocartul, ca semn al luxului, blana, ca simbol al puterii, si dantela combinata cu voalul, ca arma de senzualitate si feminitate aristocrata. Culorile-cheie ale tinutelor sunt tonurile de negru, verde-auriu si albastru de Prusia. Eleganta croielilor, accentele gotice, rochiile ample si capele reinterpretate arhitectural transforma femeia intr-o adevarata eroina legendara contemporana.

Foto credit: Cristi Floriganta

Text: Madalina Manole

octombrie 3rd, 2014 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate