Summer Fashion Gala: eleganta si inovatie la show-ul de moda al verii!

Sute de invitati, vedete, bloggeri de moda, jurnalisti si designeri au participat marti seara, 1 august, la Summer Fashion Gala 2017, evenimentul de moda al verii organizat de Manifesto Events & PR in parteneriat cu Alin Galatescu, cunoscutul analist de moda, in decorul aristocrat al Palatului Ghica Tei din Capitala.

Summer Fashion Gala este parte a unui concept inedit, respectiv #AllSeasons Fashion Gala, ce isi propune sa devina un eveniment de interes major al modei autohtone, si care a reunit 12 colectii apartinand unor designeri ca Aleha Toncea, Andreea Veneciuc, Adis Efect by Adriana Mandreanu, Anki Permoda, Alice Design, Iza Van Dee, L’Atelier Couture, Montiago, Marie Ollie, Oana Nutu, Stada Boutique si Tezyo by Otter Distribution.Materiale vaporoase si imprimeuri exotice

Primul eveniment derulat in cadrul conceptului amintit s-a desfasurat in primavara sub titulatura Spring Edition, la Gradina Botanica din Bucuresti, pentru ca in editia dedicata verii si tinutelor de cruise sa fie trecute in revista colectii stilate si pline de culoare, indiferent de zona geografica unde am alege sa ne petrecem vacantele.

Foto the.moment.ro/Geo Curnic

Fie ca preferam rochiile sau caftanele lungi, realizate din materiale vaporoase, cu imprimeuri exotice, ca piesele regasite in colectiile semnate Aleha Toncea sau Montiago, fie ca suntem atrase de creatiile elegante in care negrul predomina, ca in cazul colectiei Marie Ollie, optiunile sunt nenumarate.

Cele 12 colectii capsula, care au continut intre 12 si 15 piese vestimentare, au conturat un tablou complet al acestei veri, anuntand si tendintele pentru outfiturile cruise ale toamnei 2017. De altfel, Alin Galatescu ne-a marturisit ca pregateste si alte showuri de moda surpriza pentru urmatoare perioada, in locatii la fel de interesante si nonconformiste.

Printre vedetele prezente la evenimentul de moda s-a aflat si omul de televiziune Robert Turcescu, emotionat sa urmareasca prezentarea colectiei realizate de sotia sa, designerul Oana Nutu.

Text: Oana Baltoc