Atentie! Nu te casatori daca…

Cu toate ca in ziua de astazi femeile care aleg sa se casatoreasca la o varsta frageda sunt din ce in ce mai putine, in momentul in care dragostea te atinge, te orbeste si uiti sa tii cont de detalii esentiale din prezent care ar putea deveni semnificative in viitor. Asa ca nu te gandi sa te casatoresti daca nu ai facut aceste lucruri!Cereri in casatorie surprinzatoare

Nu ti-ai invatat lectiile din relatiile anterioare

Cu toate ca in fata altcuiva ne este greu sa recunoastem ca am gresit, daca ne privim in oglinda, putem striga cu voce tare ca suntem vinovate si ar fi un test foarte bun pentru caracterul nostru, mai ales daca suntem orgolioase. Este important sa stim unde si cand gresim pentru ca, fiind constiente de aceste aspecte, ne putem si invata greselile. Daca nu ai o lista cu „pacatele” comise in alte relatii si o alta lista cu cele bifate ca „iertate” − cu alte cuvinte, daca nu ti-ai invatat lectiile din relatiile anterioare −, nu ar trebui sa te gandesti la casatorie.

Asorteaza-ti nunta cu anotimpul

Nu ai petrecut suficient timp cu tine

Viata in doi este minunata, insa, pentru ca o relatie sa fie longeviva, este nevoie de timp personal, de timp petrecut doar cu tine. Daca te gandesti sa duci relatia la alt nivel, intreaba-te inainte cand ai stat ultima oara singura doar tu cu gandurile tale. Daca nu gasesti o data, amana casatoria! Pe termen lung, nu trebuie sa devii dependenta de partener si nu trebuie sa-l acaparezi cu prezenta ta. Invata sa te simti bine doar tu cu tine, impaca-te cu singuratatea pentru a pretui momentele cu ceilalti la adevarata lor valoare.

Nu ai incredere in nimeni

Increderea este un atu care sta la baza multor relatii frumoase si durabile, insa, daca tu nu ai incredere in nimeni, cum vei reusi sa ai incredere in partenerul tau? Trebuie sa inveti sa ai incredere in cei din jurul tau si pentru a obtine asta trebuie, in primul rand, sa ai incredere in tine. Increderea este o calitate care se castiga, deci nu ti-o oferi chiar pe gratis!

Stima de sine intr-o relatie

Nu ai investit suficient timp in cariera

Inainte de a te casatori si de a deveni mama, investeste timp in cariera ta! Acest aspect este deosebit de important in sustinerea si mentinerea unei relatii de cuplu armonioase. De ce? Pentru ca, avand deja o cariera solida, te poti concentra pe celelalte aspecte importante ale vietii si ii poti dedica suficient timp si energie relatiei tale. In caz contrar, ai putea ajunge sa fii atat de absorbita de partea profesionala, incat sa devii sotie de weekend, ceea ce nu ar face fericit niciun barbat.

Viata personala vs cariera. Cui acorzi prioritate?

Nu ai locuit impreuna cu iubitul taunu-te-casatori-daca-1-2_result

Cu toate ca poate parea absurd, oamenii se schimba in momentul in care se muta impreuna. Explicatia este simpla: este posibil ca tabieturile unuia sa nu fie compatibile cu ale celuilalt sau obiceiurile unuia sa il deranjeze pe celalalt si relatia perfecta de dinainte sa se transforme intr-un haos. Deci, cu alte cuvinte, daca vreti sa va casatoriti, mutati-va impreuna cu cel putin un an inainte de eveniment, astfel incat sa va cunoasteti destul de bine pana sa va puneti inelul pe deget.

Iata ce aspecte trebuie sa iei in calcul in momentul cand te muti cu iubitul tau! Click aici!

Text: Madalina Manole