De la avocatură la ținute sport personalizate

Pasionată de dans și de mișcare, și cu dorința de a crea ținute personalizate pentru diferite tipuri de activități și antrenamente, Silvia Bălan-Vițelaru a lansat mai multe linii vestimentare din această gamă, cu materiale speciale. Chiar dacă sălile de fitness nu sunt în totalitate deschise, ea abordează mai multe variante de a se menține în formă și are exact ținutele potrivite.

Silvia care, înainte de pandemie practica intens dansul, în special salsa, acum și-a diversificat activitățile mergând din când în când la sală, la clasele de Body Pump, pilates și yoga, iar acasă practică stretchingul și uneori aleargă pe bandă. Ea declară că poartă cu plăcere fiecare dintre piesele create de ea, pentru că „fiecare are ceva special. De obicei le aleg în funcție de starea de spirit și tipurile de mișcare.”Designed to be noticed

În această toamnă, ea lansează colecția fustelor de tul „Rainbow Cloud”, cu denumiri inspirate din toate cele cinci elemente ale naturii, dar și o colecție office adresată femeii tinere, îndrăznețe, care merge la birou. Și care, în opinia Silviei, se aliniază principiului dat de motto-ul brandului  O’La La: „Designed to be noticed”.

De profesie avocat, Silvia Bălan-Vițelaru a ajuns la meseriile de florist și creator vestimentar. Se pare că propria nuntă a inspirat-o să își schimbe profesia.

„Îmi doream să fac lucruri mai creative și am avut această ocazie după ce i-am spus <da> viitorului meu soț, în 2012. În perioada care a urmat, am lucrat la organizarea nunții, dorindu-mi una cu tematică de poveste. M-am documentat foarte mult despre tot ce presupuneau detaliile unui astfel de eveniment, dar partea care mi-a plăcut cel mai mult a fost decorul. Pentru că voiam să recreez o pădure fermecată.”

Silvia spune că nu regretă nicio clipă că a renunțat la meseria de avocat pentru că a simțit că nu „i se potrivea” și pentru că se regăsește cu adevărat în ceea ce face acum și are mult mai multe satisfacții. „Îmi face atât de multă plăcere, încât nu simt că muncesc, așa cum o făceam înainte. Nu mai resimt acel stres copleșitor și mă bucur să pot dărui ceva foarte frumos celor din jur”