Elayris by Cathias Edeline

Adeline Catinas este un tanar designer din Cluj care a luat cu asalt Capitala si a cucerit gusturile multor vedete cu ajutorul accesoriilor sic si glamouroase pe care le creeaza sub brandul Cathias Edeline. De curand, si-a lansat colectia de genti si incaltaminte dedicata sezonului cald, iar la eveniment au fost prezente nume sonore din lumea mondena ca Andreea Marin, Jojo, Anca Lungu, Giulia Anghelescu sau Roxana Ionescu, toate venite sa o sustina si sa o incurajeze pe talentata creatoare.Tonica TV: In aceasta seara, ai lansat ultima colectie sub brandul Cathias Edeline. Despre ce colectie este vorba si ce anume te-a inspirat?

Adeline Catinas: Colectia se numeste Elayris si este colectia de primavara-vara by Cathias Edeline. Inspiratia mea a fost laleaua − florile, in general, care ma duc cu gandul la femeie si la tot ce inseamna sofisticat si elegant, asa cum vad eu purtatoarea brandului Cathias Edeline.

Tonica TV: Care sunt culorile si materialele care predomina?

Adeline Catinas: Materialul folosit, atat pentru genti, cat si pentru incaltaminte, a fost pielea, pantofii fiind in totalitate creati din piele naturala. Culorile folosite au fost cele de baza, nude si alb, combinate cu detalii puternice de fucsia, mov aprins si verde.

Tonica TV: Creezi sub brandul Cathias Edeline din 2011. De ce ai ales acest nume si ce reprezinta el?

Adeline Catinas: Ambele nume provin din latina veche: cathias inseamna nobilime, iar edeline inseamna cea mai frumoasa. Alaturarea de nume mi s-a parut mai mult decat potrivita pentru ceea ce creez, dar si pentru femeia care-mi poarta acccesoriile.

Tonica TV: Cum arata femeia care poarta accesoriile Cathias Edeline?

Adeline Catinas: Este femeia care stie sa se imbrace si cunoaste micul secret al modei, si anume faptul ca niste accesorii bine alese scot din anonimat orice tinuta.

Tonica TV: Care este primul accesoriu creat de tine? Dar cel mai drag?

Adeline Catinas: Intotdeauna, ultimul accesoriu creat imi este cel mai drag, iar primul a fost o pereche de pantofi cu toc, a fost visul meu care s-a materializat in decembrie 2011.

Tonica TV: Care este accesoriul care nu ar trebui sa-i lipseasca niciodata unei femei din garderoba?

Adeline Catinas: Cu siguranta, pantofii stiletto de culoare nude. Acestia sunt un fel de „little black dress” in lumea pantofilor si a accesoriilor.

Tonica TV: Care a fost cea mai mare satisfactie pe plan profesional de pana acum si care este urmatorul tau tel?

Adeline Catinas: In februarie anul acesta, am participat la show-ul Mercedes Benz New York si aceasta a fost cea mai mare satisfactie de pana acum. Urmatorul tel este brandul Cathias Edeline World Wide, prin care imi doresc ca accesoriile mele sa ajunga peste hotare.

Tonica TV: Ai luat in calcul si o colectie pentru barbati?

Adeline Catinas: Da, si chiar am inceput sa creez, dar momentan este in pauza, insa sper cat de curand sa lansez si colectia Man by Cathias Edeline.

Tonica TV: Creezi genti si pantofi deopotriva. Care este regula de baza pentru a asorta aceste doua accesorii, indispensabile unei femei?

Adeline Catinas: Din punctul meu de vedere, nu exista o regula de asortare, insa niciodata nu as recomanda o pereche de pantofi de aceeasi culoare cu geanta.

Text: Madalina Manole