Hainele multi-season, usor de combinat

Brandul romanesc STYLAND a lansat recent colectia intitulata STYLAND LIMITED Summer/ Winter, care impresioneaza datorita pieselor multi-season, in variatiuni de alb si negru, atemporale, usor de combinat si de accesorizat.

Teodora Burz, designerul brandului, a folosit pentru prima data in acest context sintagma Summer/Winter (Vara/Iarna), in conditiile in care sezoanele in industria modei au fost dintotdeauna Primavara/Vara ori Toamna/Iarna, tocmai pentru a exprima ideea de atemporalitate si faptul ca piesele vestimentare ale acestei colectii pot fi purtate oricand.Rochii de mireasa in tendinte: propuneri atipice

Colectia include pantaloni, bluze, sacouri, rochii, maiouri, tricouri, hanorace, din materiale precum catifea, bumbac, si chiar produse din plasa gandite ca accesoriu menit sa reinterpreteze orice tinuta.

Unele piese vestimentare au imprimate mesajul 2020, care este folosit si pentru a exprima ideea ca produsele atemporale pot fi purtate timp indelungat, fara sa se demodeze, fiind fresh, de actualitate, chiar si proiectandu-le in anul 2020. In plus, fiecare din cele 50 de articole are pretul de pana in 500 de lei.

Criterii in functie de care alegem o piesa vestimentara

Aceasta este a doua colectie STYLAND LIMITED si include si cateva din cele mai de succes produse ale colectiei anterioare, de aceasta data reinterpretate, si care au imprimat hashtag-ul #samesamebutdifferent.

Un alt mesaj imprimat pe piesele vestimentare ale colectiei este Thinking Left/ Thinking Right, ce recomanda publicului ca, atunci cand, in general, decide sa achizitioneze un produs, sa il analizeze si sa il treaca prin mai multe filtre, astfel incat sa indeplineasca unele criterii precum: sa fie atemporal, purtabil un timp cat mai indelungat, suficient de versatil incat sa poata fi transformat dintr-un produs de zi intr-unul de seara.

Noua colectie este disponibila online pe www.stylandstore.com, in showroom-ul STYLAND, in magazinele Victoria 46 din Baneasa Shopping City si Victoria Gallery din Constanta.

Succes la nivel international

Brandul amintit a devenit cunoscut si la nivel international datorita colectiilor de costume feminine si accesorii atemporale, care au redefinit conceptul de eleganta chic, purtate atat ca tinute office, cat si la evenimente de seara.

Drept dovada, vedete internationale precum Katy Perry, Vanessa Hudgens, Rummer Willis, Kat Graham, Camila Cabello, dar si romance celebre precum Alexandra Dinu, Alice Peneaca, Delia, Andra, Malvina Cervenschi, Simona Patruleasa si Carmen Bruma au aparut la evenimente publice purtand creatii semnate STYLAND.

Text: Oana Baltoc