Horoscop Pesti saptamana 21 – 27 octombrie 2019

Conjunctura astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Pesti preocupari pentru sarcinile de la locul de munca, dar si pentru starea sanatatii, care lasa de dorit in ultima perioada. Nu ar strica niste investigatii medicale si o vizita la medic. Registrul astral se schimba din a doua parte a saptamanii, cand pot primi o propunere tentanta de a semna un contract profitabil. Asadar, Pestii pot sa negocieze un contract si daca reusesc sa se inteleaga la termenii contractului, sa si semneze. Unii nativi se gandesc la o vacanta, sa ii faca o surpriza partenerului si cauta sa achizitioneze un sejur pentru vacanta de iarna.

Evenimentul astral important al saptamanii este intrarea Soarelui din 23 octombrie in zodia Scorpion, unde, timp de o luna, va activa sectorul principiilor de viata, studiile, cursurile de perfectionare si relatia cu persoane aflate in straintate. Totodata, si iesirile la spectacole, evenimente culturale sau diferite activitati sociale se vor intensifica si vor onora toate invitatiile prietenilor de a iesi in oras. Spre finalul saptamanii, primesc o suma de bani de la familie, pe care o vor pune in conturile de economii.

octombrie 21st, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Pesti saptamana 21 – 27 octombrie 2019»:3.56/ 5 (43 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate