Horoscop Pesti saptamana 15 – 21 aprilie 2019

 

Configuratia astrala a saptamanii ii indeamna pe nativii Pesti sa fie preocupati de relatia cu partenerul cu care initiaza dialoguri cu privire la destinatia unei sume de bani.

In saptamana analizata se remarca doua evenimente astrale importante: trecerea lui Mercur, astrul comunicarii si al negocierilor, in zodia Berbec din 17 aprilie si Luna Plina din zodia Balanta din 21 aprilie, care se formeaza intr-o casa financiara, a avantajelor materiale, ai banilor detinuti impreuna cu partenerul sau alti terti, ai creditelor si imprumuturilor la institutii financiare.

Astfel, Mercur, le va fi un aliat in toate negocierile pe care le intreprind pentru marirea salariului sau pentru suplimentarea veniturilor. In ceea ce priveste Luna Plina, nativii se pot astepta la o revenire a unor aspecte peste care au trecut luna trecuta si care au legatura cu obtinerea unor avantaje materiale sau un credit de la o institutie financiara.

Spre finalul saptamanii au dispozitie sa iasa in oras, la diverse evenimente, sa studieze si sa ia legatura cu persoane aflate in strainatate cu care sa puna la cale vacanta de vara.

aprilie 15th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Pesti saptamana 15 – 21 aprilie 2019»:3.48/ 5 (40 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate