Horoscop Pesti saptamana 19 august – 25 august 2019

Conjunctura astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Pesti preocupari pentru situatia financiara, iar unii nativi pot sa initieze dialoguri cu sefii privind remuneratia. Inca de la inceputul saptamanii Marte, planeta actiunii, isi face intrarea in zodia Fecioara, respectiv in casa cuplului si a parteneriatelor de afaceri ale nativilor Pesti, semn ca urmatoarea perioada nativii vor lua decizii importante in planul relational.

Unii nativi pot sa incheie o relatie, insa alti nativi vor alege sa mai dea o sansa si astfel isi vor folosi energia sa repare ceea ce s-a stricat. In ajutorul lui Marte vine si Venus, micul benefic, din 21 august, care poate aduce solutii la probleme, armonie si rezolvarea disputelor.

Din 23 august si Soarele li se alatura celor doua planete personale si aduce un aport astral semnificativ. La mijlocul saptamanii au noroc la informatii, nativii Pesti primind vesti care ii vor lua prin surprindere. In weekend sunt casnici si prefera sa se odihneasca acasa, alaturi de familie.

august 19th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Pesti saptamana 19 august – 25 august 2019»:3.55/ 5 (42 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate