Horoscop Pesti saptamana 10 iunie – 16 iunie 2019

Conjunctura astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Pesti initierea unor dialoguri cu partenerul de cuplu privind unele modificari pe care acestia si le doresc in locuinta.

Totodata, cei care isi doresc sa vanda, cumpere sau inchirieze, vor avea toate sansele sa fie multumiti de tranzactia pe care o vor face, de acest lucru avand grija Venus, micul benefic. Marti si miecuri se activeaza casa avantajelor materiale, a banilor detinuti impreuna cu partenerul sau alti terti.

Acestia pot primi sume de bani sub forma de cadou, cadouri intarziate sau partenerul poate veni acasa cu vesti ca a primit un bonus de la locul de munca. Oricare ar fi situatia, banii vor fi bineveniti si folositi pentru casa.

In weekend unii nativi sunt nevoiti sa lucreze, sa participe la un eveniment in afara orasului, pleaca intr-o delegatie sau o deplasare sau pur si simplu isi fac planuri pentru vacanta de vara, care vor sa si-o petreaca intr-un loc romantic.

iunie 10th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Pesti saptamana 10 iunie – 16 iunie 2019»:3.51/ 5 (41 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate