Horoscop Pești săptămâna 15 – 21 iulie 2024

Săptămâna 15-21 iulie le aduce nativilor Pești vești surpriză, schimbări de planuri. Este un moment ideal să iasă din zona de confort, să coopereze cu contextul astral.

În partea a doua a săptămânii, se activează sectorul sentimental și Peștii sunt stimulați să experimenteze, să cucerească pe cineva de care se simt atrași sau să se reconecteze cu partenerul de cuplu. Recomandarea astrelor este să exploreze și să rupă niște tipare, dacă vor să își reinventeze relația.

Pe 20 iulie, Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în zodia Gemeni, pe sectorul familiei, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții. Sunt determinați și au curaj să inițieze proiecte ambițioase legate de casă, relația cu părinții și consolidarea rădăcinilor. Este un moment ideal pentru a-și transforma visele în realitate și a pune bazele unui viitor stabil și armonios în familie.

Săptămâna se încheie cu dinamism și transformări neașteptate, să exploreze orizonturi noi, să își consolideze viața de familie, să-și concretizeze planurile ambițioase. Astrele le oferă Peștilor energia necesară să se implice în proiecte noi, campanii umanitare, socializare pentru a-și lărgi cercul de cunoscuți.