Horoscop Varsator saptamana 15 – 21 iulie 2019

Conjunctura astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Varsator preocupari pentru starea sanatatii, mai ales ca Luna Plina din 17 iulie din zodia Capricorn, va activa axa sanatatii, respectiv sectorul bolilor lungi si cronice, sectorul izolarii, al framantarilor interioare, al meditatiei si al trecutului.

Oricare ar fi situatia, nativii Varsator vor simti influxurile fenomenului astral, care nu le va aduce nativilor a stare tocmai buna. Posibil sa experimenteze niste stari de suprasolicitare a corpului, lipsa de energie.Registrul astral se schimba din a doua parte a saptamanii, cand Luna ajunge in casa personalitatii, aduce optimism, bunadispozitie si o stare mentala buna. Vineri, Mercur isi continua mersul retrograd si ajunge in zodia Rac, respectiv in casa muncii si a sanatatii, in care nativii vor incepe o reevaluare a sarcinilor, a conditiilor de munca, dar si in ceea ce priveste starea de sanatate, tratamente, investigatii si primirea unui diagnostic, daca acestia sufera de vreo afectiune. In weekend primesc o suma de bani, incaseaza salariul sau isi recupereaza o suma de bani pe care au imprumutat-o unui prieten.

iulie 15th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Varsator saptamana 15 – 21 iulie 2019»:3.47/ 5 (47 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate