Horoscop Varsator saptamana 27 mai – 2 iunie 2019

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Varsator preocupari pentru situatia financiara, a banilor pe care ii castiga de la locul de munca. Acestia spera la o imbunatatire a situatiei si initiaza dialoguri cu sefii pentru a primi o marirea salariala. In situatiile in care nu se vor avea o modificare salariala, Varsatorii vor incepe sa isi caute un alt job sau vor incerca sa isi suplimenteze veniturile prin incheierea unor contracte si parteneriate.

Registrul astral se schimba de marti, cand se activeaza casa comunicarii, a invatarii, a sustinerii de interviuri, proiecte, lucrari, deplasari pe distante scurte in scop administrativ sau pentru a revolva o serie de chestiuni de familie.

Vineri pot sa aiba loc evenimente neprevazute in familie sau in ceea ce priveste locuinta sau unele electrocasnice. Unii nativi vor achizitiona un produs electrocasnic daca unul vechi s-a defectat si nu mai merita a fi reparat. In weekend Varsatorii au dispozitie de relaxare, de aventura, pot merge la un parc de distractii sau vor petrece cu un grup de prieteni.

mai 27th, 2019 by tonica
Nota pentru articolul «Horoscop Varsator saptamana 27 mai – 2 iunie 2019»:3.43/ 5 (46 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate