Inel cu diamant castigat de o viitoare mireasa la targul de nunti si rochii cumparate cu bratul

foto-deschidere-1-inelIn prima zi a evenimentului Mariage Fest, care se desfasoara pana duminica, 30 octombrie, la Palatul Parlamentului, o viitoare mireasa a avut norocul sa prinda unul dintre buchetele aruncate de vedeta Laurette si sa castige astfel inelul de diamant oferit ca premiu in cadrul targului de nunti.

Tanara emotionata a urcat pe podiumul de prezentare instalat in holul Palatului Parlamentului pentru a-i fi inmanat inelul cu diamant care, spre surprinderea ei, i s-a potrivit perfect.

 

Viitoarele mirese au avut sansa de a prinde un al doilea buchet, care a venit la pachet cu un premiu oferit de hotel Intercontinental pentru doua persoane, constand intr-un weekend romantic intr-unul dintre apartamente, cu cina inclusa si mic dejun, acces gratuit la Health Club si Club Lounge.

Castigatoarea celui de-a doilea premiu a marturisit ca se va bucura de premiu alaturi de viitorul sot, in ciuda comentariilor ironice facute de prezentatorul Andrei Duban, care i-a atras atentia ca poate ar fi mai bine sa se distreze cu fostul prieten, din moment ce oricum isi va petrece viata intreaga alaturi de viitorul sot.Au dat navala la rochii de mireasa

Tot in prima zi a targului a avut loc si Black Friday, ocazie cu care cateva sute de persoane, cupluri insotite de prieteni si de parinti, au asteptat sa se dea liber, incepand cu ora 12:00, la campania de reduceri la rochii de mireasa, unele modele fiind puse in vanzare cu numai 21 de lei.

Cei care s-au asezat la coada inca de la ora 10:00 dimineata au avut si cele mai mari sanse sa-si aleaga dintre modelele expuse in zona rezervata pentru Black Friday, unde au fost expuse si alte rochii cu reduceri substantiale.

Au existat si viitoare mirese nemultumite de oferta de Black Friday, fie din cauza marimilor mult prea mici, fie a modelelor care nu le-au fost pe plac.

Text: Oana Baltoc