Patchouli

Patchouli O planta ce creste in majoritatea regiunilor tropicale din Asia, iar la noi se gaseste in farmacii sub forma de ulei volatil, creme. Frunzele sunt extrem de aromate, din acestea se obtine uleiul esential care este regenerator al pielii, tonic venos, decongestionant, cicatrizant, afrodiziac, parfumant, indeparteaza insectele.

Este recomandat in cosmetica pentru orice tip de piele, prevenind cicatrizarea inestetica a ranilor, in probleme circulatorii ca varice, retentii de apa, in celulita si ca parfumant in prepararea deodorantelor.

septembrie 2nd, 2013 by tonica
Nota pentru articolul «Patchouli»:4.00/ 5 (2 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate