Patrunjelul

Patrunjelul Radacina de patrunjel este folosita inca din antichitate pentru a diminua afectiunile digestive, bronsita si diverse probleme ale tractului urinar si pentru a diminua durerile mentruale. Are un continut bogat in vitamine si minerale, in special in vitaminele A si C, contribuind la eliminarea toxinelor din organism.

Patrunjelul contine si apiol – substanta ce, actualmente, este folosita in medicamentele importiva afectiunilor renale (de ex. piatra la rinichi). Patrunjelul combate cancerul – prin continutul de uleiuri volatile care si-au dovedit eficienta in inhibarea tumorilor, in special a celor de pe plamani. Aceste uleiuri nu doar ca lupta impotriva cancerului (dupa cum au demonstrat studiile pe animale), ci au si capacitatea de a neutraliza substantele cancerigene ce se gasesc in fumul de tigara. Previne aparitia afectiunilor cardiace prin continutul de acid folic; protejeaza impotriva artritei reumatoide datorita continutului ridicat de vitamina C; controleaza hipertensiunea arteriala.

august 9th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate