Jennifer Lopez – pantofi made in Romania

Jennifer Lopez românce

Jennifer Lopez a avut mai multe apariţii publice la New York, purtând ținute elegante accesorizate cu pantofi produși în România de un brand românesc.

Jennifer Lopez se află în promovare cu noul ei film „Marry me”, fapt pentru care face un tur de emisiuni. Ea le-a oferit tuturor o lecție de eleganță și a atras privirile cu o pereche de pantofi creați de două românce din Sibiu, Dana Iuga și Alina.Hardot, Dior şi Bvlgari

Editorii de la ”Harpers Bazaar” sunt cei care au remarcat imediat încălțările vedetei, atunci când a fost surprinsă de paparazzi plecând de la studiorile CBS și MTV. ”Pantofii ei sunt cei care au luat faţa. Și-a făcut apariția cu o pereche de pantofi negri, ascuțiți, și cataramă încrucișată cu bretele”, menționează cei de la ”Harpers Bazaar”. Vedeta a ales să asorteze încălţările româneşti marca Hardot cu o haină evazată semnată Dior şi o geanta Bvlgari.

Reţeta pantofului perfect

Pantofii sunt creați de două românce din Sibiu, fondatoarele brandului Hardot.  “Noi credem cu fermitate că pantofii sunt punctul forte al fiecărei ținute şi am muncit din greu până când am obținut pantoful perfect: toc de 12 cm înălțime, curbă precis calculată și croială incitantă – de aceea și numele, HARDOT. Creați pentru a sublinia eleganța gleznelor și senzualitatea unei musculature ferme a picioarelor, pantofii HARDOT subliniază feminitatea femeii care îi poartă”.

Pantofii creați de cele două sibience nu sunt extravaganți prin culoare, dar sunt eleganți prin design. „Mergem pe o singură culoare a a pantofului, negru, nude, roșu, la care e aplicată o pată ori prin design, ori prin culoare. Simplitatea e cel mai bun atuu”, a explicat Dana Iuga, citată de Ora de Sibiu.

Jennifer Lopez preferă româncele

J.Lo este însă și o clientă fidelă a Anastasiei Soare, supranumită Regina Sprâncenelor. Cele două sunt prietene de mai bine de 15 ani și românca este cea care are grijă de sprâncenele divei.

Pentru o piele perfectă farmaciştii Catena recomandă Gama Rilastil – produse dermato cosmetice atent formulate, potrivite si pentru persoanele cu pielea sensibila si reactiva care are nevoie de o ingrijire specifica.

Jennifer Lopez au ales să strălucească pe Red Carpet la Gala Met purtând bijuteriile create de Narcisa Pheres, o altă româncă care a reuşit să construiască un adevărat imperiu pe piaţa produselor de lux din Occident.

Vezi aici şi Fascinanta poveste a Narcisei Peres în exclusivitate pentru Tonica TV!

Cristina Dudău

Foto Hepta