Cuburile de gheata, remediu eficient pentru ten

Cuburile de gheata remediu eficient pentru tenCuburile de gheata. Le utilizam vara pentru a ne raci sucurile sau ceaiurile si cam aici ne oprim. Ceea ce multa lume nu stie este ca aceste cuburi de gheata reprezinta un remediu mai mult decat potrivit impotriva catorva probleme ale pielii. In plus, cuburile de gheata reprezinta unul dintre cele mai rapide remedii pentru a-ti improspata tenul obosit. Cheia este sa nu aplici cubul de gheata direct pe ten, ci sa-l impaturesti intr-o bucata de bumbac pentru a nu sparge vasele capilare, foarte sensibile de altfel.

  • Se spune ca aceste cuburi de gheata sunt benefice in cazul acneei. Lucru adevarat, deoarece cuburile de gheata ajuta la calmarea zonelor din jurul cosurilor. Apa inghetata ajuta la mentinerea sub control a glandelor uleioase, reducand, de asemenea, roseata.
  • Femeile care se confrunta cu pori dilatati ar trebui sa utilizeze acest remediu cel putin 30 de zile. Aceasta este o procedura simpla. Tot ce trebuie sa faci este sa impachetezi cuburile de gheata intr-un prosop de bumbac si sa masezi incet fata si gatul.
  • Daca ai suferit o arsura solara, un cub de gheata este cel mai bun  remediu. Daca vei adauga si cateva picaturi de apa de trandafir, vei putea calma pielea arsa de soare.
  • In plus, impotriva parului nedorit de pe fata, cuburile de gheata ajuta la indepartarea lor. Oricum, acesta este un proces indelungat care ajuta incet-incet ca radacina firului de par sa fie din ce in ce mai slabita, pana la cadere. Dupa ce apelezi la un astfel de masaj, aplica un scrub  natural, precum zaharul.

 

Text: Ruxandra Raica