Vara asta se poarta afro!

Da, ati auzit bine! Se poarta afro! Stilistii au dat tonul onduleurilor, atat de iubite de femei! So, bucle valvoi, costume de baie monokini, rochii lungi, ochelari oversized, plaja, palarie, mare, vacanta… In vara lui 2015, totul este la superlativ! Deci, daca vrei un look „Rihanna-like”, iata care sunt pasii in realizarea unor bucle afro perfecte!Bucle afro obtinute cu ondulatorul conic

Imparte parul in patru sectiuni si apoi incepe sa ondulezi suvita cu suvita. Infasoara o suvita pe un ondulator conic, nici foarte groasa, dar nici subtire, tinand varful suvitei cu degetele. Repeta miscarea pana termini tot parul de ondulat, iar dupa ce desfaci suvitele, ia o perie de par si piaptana fiecare suvita in parte. Pentru o mai mare rezistenta a onduleurilor, poti folosi un spray pentru fixare.

Bucle afro infasurate pe deget

Imparte parul in suvite mici, infasoara-l pe deget si apoi prinde-l intr-o agrafa. Asteapta aproximativ 30 de secunde si preseaza suvita cu placa de par. Procedeaza la fel pentru fiecare suvita in parte, iar la final, desfa agrafele si pulverizeaza spray fixativ, lasand capul in jos pentru buclele de dedesubt.

Bucle afro cu bigudiuri foarte mici

Bigudiurile foarte mici, aplicate in tot capul, creeaza acelasi efect. Imparte parul in suvite mici si ruleaza-l pe bigudiuri. Fixeaza capetele bigudiurilor flexibile si repeta procedeul pentru restul parului. Daca iti permite timpul, le poti lasa peste noapte, pentru ca dimineata sa ai buclele mult visate!

Indiferent de tehnica pe care o vei alege, cu siguranta vei arata fabulos. Si vei fi si in tendinte!

Text: Alexandra Lupu