Top 5 sucuri de slabit pe baza de piersici

piersicaPiersica este un fruct bogat in antioxidanti si specialistii in nutritie o recomanda pentru continutul mic de calorii, procentul de apa generos (80%) si fibre. Este recunoscuta ca puternic fortifiant al sistemului imunitar si ajuta la mentinerea nivelurilor de glicemie si colesterol in limite normale.Suc natural de slabit Peach and pine

Tropical si temperat, puternic aromat dar delicat, acest nectar poate inlocui cu succes una dintre gustarile zilei. Pentru acest suc de slabit aveti nevoie de 2 piersici sau nectarine si o jumatate de ananas, care trebuie introduse in blender si mixate pana cand au consistenta de nectar.

Substante nutritive: betacaroten, acid folic, vitamina B3, vitamina C, calciu, magneziu, mangan, fosfor, sulf.

 

Suc Tangerine cream

Atunci cand portocalele nu sunt de ajuns, se potriveste numai gustul delicat al mandarinelor sau al oricaror alte citrice similare. Combinati-le cu piersici sau cu nectarine si veti obtine un amestec dulce, sanatos si nutritiv, cu consistenta cremoasa. Pentru acest suc natural pentru slabit aveti nevoie de 3 piersici sau nectarine si 2 mandarine/clementine. Toate acestea trebuie introduse in blender si mixate pana cand capata consistenta de nectar.

Substante nutritive: betacaroten, acid folic, vitamina B3, calciu, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, sulf.

 

Minty Peach

Una dintre cele mai racoritoare combinatii posibile este si foarte sanatoasa si cu extrem de putine zaharuri si calorii. Pentru aceasta bautura ideala in curele de slabire, aveti nevoie de 3 piersici sau nectarine, 1 mar, o lamaie verde (lime) si o legatura mica de menta proaspata.Toate acestea trebuie introduse in blender si mixate pana cand capata consistenta de nectar.

Substante nutritive: betacaroten, acid folic, vitamina B3, vitamina C, calciu, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, sulf.

 

Peaches and green

Chiar si mai putin apetisantul iz de pamant al telinei sau al spirulinei este dat uitarii in acest amestec cu deosebite proprietati nutritive.

Pentru acest suc natural perfect pentru curele de slabire aveti nevoie de 3 nectarine/piersici, 2 lujeri de telina si o lingurita de praf de spirulina. Toate acestea trebuie introduse in blender si mixate pana cand au consistenta de nectar.

Substante nutritive: betacaroten, acid folic, vitamina B3, vitamina C, calciu, magneziu, mangan, fosfor, potasiu, sulf, proteine, acizi grasi esentiali.

 

Black peach

Un deliciu estival. Fiecare picatura trebuie savurata! Experimentati diverse combinatii de fructe de padure pentru a schimba aroma sau dulceata sucului. Pentru acest suc de slabit aveti nevoie de 2 piersici/nectarine si 2 maini de mure/afine/coacaze negre.

Toate acestea trebuie introduse in blender si mixate pana cand au consistenta de nectar.

Substante nutritive: betacaroten, biotina, acid folic, complexul de B-uri, calciu, crom, fier, magneziu, mangan, fosfor.

 

Text: Ioana Parvu