Agenda de vara

FESTIVAL_SERGIU_CELIBIDACHEVara este sezonul vacantelor si al distractiilor. Daca nu v-ati facut inca planuri de concediu si nu aveti de gand sa plecati prin stim noi ce tinuturi exotice si indepartate, exista numeroase modalitati de distractie atat in Bucuresti, cat si in marile orase din tara. Printre atractiile verii se numara concertele, festivalurile de muzica precum si show-urile de moda. Si pentru ca muzica rasuna parca mai bine vara… ia poftiti de va distrati!

  • Festivalul Sergiu Celibidache

Desi Festivalul “Sergiu Celibidache” a inceput pe data de 3 mai, va mai puteti bucura pana pe data de 7 iulie de proiectii de film, expozitii foto, concerte, precum si de multe alte surprize. Anul acesta se desfasoara prima editie a festivalului, cu ocazia celebrarii a 100 de ani de la nasterea marelui dirijor. Evenimentul este organizat sub inaltul patronaj al Presedintelui Romaniei, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti. Festivalul este de mare exceptie, un eveniment cultural, iar biletele pot fi achizitionate prin reteaua Eventim din toata tara: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro.

 

FEERIC_FASHION_DAYS

  • Feeric Fashion Days in Sibiu

Intre 27 si 30 iunie are loc Festivalul de Moda si Arta Contemporana „Feeric Fashion Days – Baroque 5”, aflat la cea de-a 5-a editie. Timp de 4 zile, in Piata Mica din Sibiu si in alte 8 locatii veti putea asista la prezentari de moda, piese de teatru, lansari de carte, expozitii, workshopuri, seminarii, iar in ultimele doua seri veti putea admira colectiile celor mai in voga designeri si veti putea asculta cateva superrecitaluri. Multe dintre colectii sunt de inspiratie baroca, evenimentul sustinand aceeasi tema. O multime de invitati speciali, efecte pirotehnice si multe surprize.

 

JULIO_IGLESIAS

  • Concert Julio Iglesias

Tot pe data de 30 iunie, are loc la Bucuresti concertul lui Julio Iglesias, incepand de la ora 20:00. Fanii romani ai cantaretului spaniol sunt rugati sa se prezinte pe Zone Arena pentru a asista la un spectacol grandios! In cei peste 40 de ani de cariera, Julio a reusit sa vanda peste 300 de milioane de discuri in intreaga lume. Concertul face parte din turneul „2012 World Tour”, iar Julio va va delecta cu melodii precum: “Baila Morena“, “Guantanamera“ sau “La Carretera”. Pretul biletelor variaza intre 100 si 900 de lei.

 

 

  • B’ESTFEST 2012

Intre 6 si 8 BESTFESTiulie are loc editia a 6-a a Festivalului B’ESTFEST care se va desfasura in zona Tunari, fiind unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din Europa Centrala si de Est. Anul acesta se vor reuni artisti precum Garbage, Caro Emerald, Tristania, The Qemists, Mala Vita, Meshuggah, Obituary, Andy C etc. Daca vreti sa va relaxati in zilele ferbinti de vara, dati-va intalnire cu toti prietenii la B’ESTFEST Summer Camp 2012!

  • Concert Roxette la Cluj-Napoca

Joi, 19 iulie 2012, formatia Roxette va sustine un concert pe Cluj Arena din Cluj-Napoca. Roxette este una dintre cele mai indragite trupe pop-rock, cu o activitate de peste 24 de ani. Muzica formatiei Roxette este un balsam pentru urechi, dar si pentru suflet, iar melodii precum „It must have been love” sau „Listen to your heart” iti vor gadila auzul.

 

Text: Ruxandra Raica