Taylor Swift se pregateste de lansarea celei mai noi piese pe MTV

1353181079_taylor-swift-gPoate ca sarbatorile de iarna sunt responsabile pentru toate piesele noi care apar si, de ce nu, pentru inspiratia artistilor de peste Ocean. Asa se intampla si in cazul frumoasei cantarete Taylor Swift care isi va lansa cel mai recent single al sau intitulat “I Knew You Were Trouble”, ce dispune si de un videoclip superb.

Cantareata isi va promova videoclipul, dar si piesa pe data de 13 decembrie, pe postul de televiziune MTV. Si ce alt cadou ar fi mai potrivit pentru frumoasa cantareata, care, in aceeasi zi, implineste 23 de ani? Exact, se pare ca este ceea ce si-a dorit, conform spuselor acesteia.

MTV va difuza videoclipul la ora 16:40, iar dupa aceea va urma un interviu exclusiv cu Swift, realizat de VJ-ul Sway Calloway.

Noul videoclip este regizat de Anthony Mandler, care a lucrat anterior cu Jennifer Lopez, Muse, Nicki Minaj si Justin Bieber.

Piesa “I Knew You Were Trouble” promoveaza albumul “Red”, al patrulea album de studio al cantaretei, care a dominat topurile in SUA si Marea Britanie.

 

Text: Andreea Popescu