Horoscop Leu săptămâna 20 -26 mai 2024

Intrarea Soarelui, din 20 mai în zodia Gemeni, le activează nativilor Leu sectorul prietenilor, vieții sociale și proiectelor și planurilor de viitor. Soarele este urmat de către Venus, micul benefic, din 23 mai, care vine cu oportunități în sfera sentimentală și cunoașterea, prin intermediul prietenilor, a unor persoane de care nativii să fie atrași. În urma unor dialoguri cu persoane apropiate, nativii Leu ar putea să demareze sau să reia proiecte mai vechi, care au fost abandonate.

La mijlocul săptămânii, pe 23 mai, are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță încheieri de etape, concluzii, decizii importante în sectorul iubirii, aventurilor romantice, distracției, creativității și copiilor. Fenomenul astral este susținut de către Pluton, planeta transformărilor profunde, care tranzitează casa relațiilor.

Pe fondul acesta astral, pe 26 mai are loc un eveniment important al săptămânii și al anului 2024 și anume intrarea lui Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei iubirii și creativității, în zodia Gemeni, pe același sector al prietenilor și proiectelor de viitor, care este susținut de către Venus și Soare. Apar șanse în dragoste, prin prieteni, prin intermediul proiectelor sau al activităților de pe urma exercitării profesiei, dar și valorificarea potențialului creativ sau artistic.