Gwyneth Paltrow, relaxata in privinta varstei

383458119Gwyneth Paltrow este de parere ca arata mai bine acum, la aproape 40 de ani, decat arata la 24 de ani. Actrita, care va implini 40 de ani luna viitoare, spune ca se simte minunat in pielea ei si ca imbatraneste frumos. “Cand te afli la jumatatea vietii, cu siguranta ca iti pui intrebari, dar nu este vorba despre vanitate sau despre imbatranire.

Oare nu este vorba mai mult despre ceea ce am realizat, despre ceea ce vreau sa realizez de acum incolo si ce directie sa urmez? Imi place faptul ca am imbatranit. E placut atunci cand esti relaxat in aceasta privinta si cred ca acum arat mai bine decat la 24 de ani, asadar ma simt foarte bine cu mine insami”, a declarat Gwyneth.

Actrita este mamica a doi copii in varsta de opt si respectiv sase ani si spune ca venirea lor pe lume a determinat-o sa se trezeasca dimineata devreme si sa nu mai piarda noptile. “Este ciudat pentru ca eu eram genul de persoana care statea treaza pana tarziu in noapte, insa cand ai copii, serile devin mult mai speciale”, a spus actrita.

 

Text: Ruxandra Raica