Horoscop Gemeni luna mai 2024

Sectorul introspecției, subconștientului, spiritualității și trecutului, dar și personalitatea și relația cu partenerul de cuplu este activat în luna mai.

Pe 8 mai are loc Luna Nouă din zodia Taur, care activează universul interior și anunță evenimente care pot da peste cap viziunea și perspectiva asupra vieții, deoarece din configurația astrală face parte și Uranus, guvernatorul casei principiilor și credințelor, a sistemului de valori. Nativii Gemeni sunt invitați la un bilanț și eliminarea din viața lor a tot ce îi ține în loc să meargă mai departe.

Soarele și Jupiter, marele benefic, formează o conjuncție pe 18 mai. Fiind considerată o zi norocoasă, iar aspectul se formează în sectorul introspecției și frământărilor interioare, nativii Gemeni pot avea dialoguri, să proceseze niște informații, care să ducă la o revelație/conștientizare a unor evenimente și situații din planul relațional.

Cu Soarele în tranzit prin zodia Gemeni, din 20 mai, cu Venus, micul benefic, din 23 mai, și cu Jupiter, marele benefic, din 26 mai, se activează sectorul personalității și nativii Gemeni vor avea energie, determinare și oportunități pe toate planurile, se înceapă etape noi de viață.

Pe 23 mai se formează Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță încheierea unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind relația, căsătoria sau un parteneriat/o colaborare.

Până pe 26 mai, când Jupiter, marele benefic, intră în zodia Gemeni, pe casa personalității, nativii au ocazia să se elibereze de temeri, frici, blocaje, dependențe, obiceiuri care le-au amânat evoluția. Este nevoie de eliberarea unui bagaj emoțional, iar meditația și introspecția vor ajuta la indentificarea lucrurilor care le blochează progresul.