Horoscop Vărsător săptămâna 20 -26 mai 2024

Nativii Vărsător încep săptămâna 20-26 mai cu preocupări pentru începerea unor cursuri. Vărsătorii își comandă cărți, încearcă să se perfecționeze într-un domeniu de interes pentru ei și caută răspunsuri la întrebări care îi frământă.

Sectorul iubirii, aventurilor romantice, creativității, distracției, vacanțelor, copiilor și proiectelor prin care își pot pune în valoare abilitățile este activat din 20 mai de intrarea Soarelui în zodia Gemeni, urmat de Venus, planeta iubirii, din 23 mai și de Jupiter, marele benefic, din 26 mai. Nativii Vărsător vor avea parte de evenimente fericite în planul sentimental, de creștere și dezvoltare și de valorificare a unor talente și pasiuni. Până pe 9 iunie 2025, Jupiter, marele benefic, le poate aduce o poveste nouă de dragoste, apariția unui copil pentru cei care își doresc să devină părinți și multă distracție, relaxare și vacanțe.

La mijlocul săptămânii, pe 23 mai, are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță încheieri de etape, concluzii, decizii importante în sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor pe termen lung legate de casă, familie, spațiul de locuit. Fenomenul astral este susținut de Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa personalității nativilor.