Horoscop Capricorn săptămâna 20 -26 mai 2024

Nativii Capricorn încep săptămâna 20-26 mai cu preocupări pentru carieră. Au discuții cu șefii legate de proiecte noi, de începerea unor cursuri, învățarea unor lucruri noi, pentru a-și completa abilitățile și experiența.

Sectorul muncii și sănătății este activat din 20 mai de tranzitul Soarelui, din 23 mai de tranzitul lui Venus, micul benefic, și de Jupiter, marele benefic, începând din 26 mai. Așadar, sectorul activităților profesionale, rutinei zilnice, sarcinilor și relațiilor cu colegii este puternic aspectat în săptămâna 20-26 mai și nativii Capricorn își vor redirecționa energia spre aceste domenii. Jupiter, marele benefic, aduce, până în 9 iunie 2025, oportunități și șanse de creștere și dezvoltare profesională, dar și un volum mai mare de muncă. Atenție la faptul că nativii se pot implica în mai multe proiecte decât pot duce!

La mijlocul săptămânii, pe 23 mai, are loc Luna Plină din zodia Săgetător, din sectorul subconștientului, izolării, introspecției, frământărilor interioare și aduce încheieri de etape, un bilanț, eliminarea situațiilor și persoanelor, care îi țin în loc să evolueze, să treacă mai departe la o altă etapă a vieții.