Horoscop Săgetător săptămâna 20 -26 mai 2024

Săptămâna 20–26 mai debutează pentru nativii Săgetător cu discuții cu prietenii și preocupare pentru proiectele de la serviciu, dintr-o activitate pe cont propriu sau pentru starea de sănătate.

Pe 20 mai, Soarele începe să traverseze zodia Gemeni, respectiv sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale și urmează o lună de zile cu interes pentru reconectarea cu partenerul, găsirea unor căi comune de evoluție. Este urmat de către Venus, micul benefic, care aduce armonie și înțelegere, împăcări acolo unde este cazul. Cei singuri pot să intre într-o relație. Pe 26 mai, Jupiter, guvernatorul nativilor Săgetător, ajunge în zodia Gemeni, pe același sector al relațiilor și parteneriatelor, unde, timp de un an, până pe 9 iunie 2025, aduce creștere și dezvoltare prin/cu partenerul de viață sau privind parteneriatele profesionale.

La mijlocul săptămânii, pe 23 mai, are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează în casa personalității nativilor și anunță încheieri de etape, concluzii, decizii importante, realizări și succese. Fenomenul astral este susținut de Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa comunicării și informațiilor.