Horoscop Fecioara săptămâna 20 -26 mai 2024

Registrul astral al săptămânii 20-26 mai le aduce nativilor Fecioară preocupări pentru carieră, relația cu șefii, cu persoane cu putere de decizie, instituții publice, imaginea și reputația profesională. Pe fondul acesta astral are loc intrarea Soarelui în zodia Gemeni, pe 20 mai, care activează domeniile enumerate și aduce energie și determinare în îndeplinirea unor obiective. Soarele este urmat de către Venus, micul benefic, din 23 mai, și aduce oportunități financiare printr-o activitate profesională sau încheierea unui contract profitabil.

La mijlocul săptămânii, pe 23 mai, are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță încheieri de etape, concluzii, decizii importante în sectorul vieții de familie, căminului, relațiilor cu părinții, privind copilăria și bazele emoționale. Poate avea loc încheierea unui ciclu și rezolvarea unor conflicte. De asemenea, pot avea loc vindecări și eliminarea unor tipare comportamentale, care au dăunat în relația cu partenerul sau cu alte persoane din familie.

Ultimul eveniment astral important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în 26 mai, în zodia Gemeni, pe sectorul carierei, imaginii și reputației profesionale, unde aduce, până în 9 iunie 2025, o relansare personală sau profesională.