AMWAY PREZINTA COLECTIA ARTISTRY™ GALAXY

Fard de ochi ARTISTRY GALAXYAmway prezinta noua colectie de machiaj ARTISTRY™ Galaxy Collection pentru sezonul de toamna 2013.

„Pentru toamna anului 2013, am avut ca inspiratie cosmosul si cerul radiant, pentru a crea o colectie care sa exprime eleganta si versatilitate. Colectia Galaxy face trecerea de la zi la noapte, fiind potrivita oricarei femei, pentru orice culoare a pielii si pentru orice varsta”, explica Rick DiCecca, ARTISTRY Global Makeup Artist.

Nuantele minerale cu irizatii de maro si mov pentru ochi, bejul rozaliu pentru obraji si buzele stralucitoare ca razele lunii care confera oricarui chip un farmec aparte, au luat cu asalt podiumurile sezonului de toamna 2013.

Paleta de farduri pentru ochi Galaxy contine patru farduri catifelate cu un finish satinat. Pentru ochi irezistibili incepe cu o baza iluminatoare de un bej stralucitor pe toata pleoapa, dupa care apeleaza la Maro intens sau Mov bogat pentru o pata de culoare, apoi iti poti accentua look-ul cu fardul Negru inchis.

Text: Popescu Andreea