ARTISTRY YOUTH XTEND, pentru un ten mai tanar

ARTISTRY YOUTH XTEND, pentru un ten mai tanarTimpul lasa urme pe chipul tuturor femeilor si desi procesul de imbatranire nu poate fi oprit, acesta poate fi incetinit cu ajutorul cremei si lotiunii hidratante de noapte ARTISTRY YOUTH XTEND, lansata de compania Amway.

     Pentru ca nivelul de hidratare al tenului creste pe timpul noptii, ARTISTRY YOUTH XTEND vine in ajutorul nostru. Crema si lotiunea hidratanta de noapte ajuta la stimularea procesului de regenerare celulara pe timpul noptii, la estomparea ridurilor si a liniilor de expresie in doar o saptamana. Mai mult de atat, ARTISTRY YOUTH XTEND contine o serie de produse care intarzie semnele procesului natural de imbatranire si protejeaza eficient tenul impotriva influentelor nocive ale mediului inconjurator.

      Crema si lotiunea hidratanta de noapte ARTISTRY YOUTH XTEND completeaza perfect actiunea produselor de zi si isi propun sa indeplineasca dorinta femeilor de a fi mereu frumoase.

 

Text: Andreea Popescu

august 27th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate