Cat de Bio esti? Vedetele BIO

Cat de Bio esti? Vedetele BIODe ceva timp am tot auzit cuvantul bio si cu referire in aproape orice domeniu. Putem folosi produse bio in alimentatie, cosmetica, vestimentatie, pana si autoturismele au imprumutat acest calificativ. Nu stim daca este o constiinta “eco” sau un branding si pentru ca vroiam sa aflam cat este de puternic acest trend, am incercat sa aflam cat de „bio” sunt vedetele noastre.
Andreea Antonescu prefera rimelul bio
Andreea Antonescu, posesoarea unei siluete de invidiat, ne-a declarat ca nu este vegetariana, insa mananca sanatos. „In schimb, folosesc tratamente si masti 100% naturale pentru ten.”

Am intrebat-o si la ce produs cosmetic nu ar renunta niciodata pentru corespondentul bio. Ne-a raspuns fara sa stea pe ganduri: “La rimel!”. In ceea ce priveste conceptul, crede ca ”tine de o constiinta eco. Niciodata nu am purtat sau folosit ceva doar pentru ca reprezinta o tendinta. Tot ceea ce port ma caracterizeaza, si ma face sa fiu eu”.

DJ Wanda – crema de maini cu susan organic
Dj Wanda, o fire rebela si indrazneata asa cum se declara, este o adepta a mancarii ecologice si sanatoase: ”Mananc foarte multe legume, lapte si cereale si doar carne de peste. De asemenea, produsele bio se regasesc si in caseta mea de „goodies”, ce contine sapun cu miere, crema de maini din susan organic si balsam de buze cu lemon & lime, dar nu as renunta la fondul de ten. Cred ca mancand bio esti tonica, ai mai multa energie si esti mai frumoasa. Viata insasi inseamna sanatate!”

Tatiana Ernuteanu