Crema cu ulei esential de trandafiri si coenzima Q10

crema-cu-ulei-esential-de-trandafiri-si-coenzima-Q10La debutul primaverii, crema cu ulei esential de trandafiri si coenzima Q10 este ideala pentru un ten radios. Gratie compozitiei sale, ofera o hidratare si o nutritie optima a pielii. Efectul? O piele mai tanara, mai luminoasa.

Are efect de revitalizare si tonifiere, de protectie antioxidanta. incetineste procesul de imbatranire a pielii, reduce porii si inlatura ridurile, favorizeaza regenerarea colagenului. Uleiul de trandafir are actiune cicatrizanta, antibacteriana, antifungica, antivirala, antiinflamatoare. Echilibreaza pH-ul pielii, imbunatateste vascularizarea si echilibreaza procesele metabolice de la nivelul pielii. Acest ulei cu rol antiseptic este util in special pentru tenul cu probleme, sensibil. Are efect detoxifiant, calmant si, in acelasi timp, este tonic si emolient, pentru ca hidrateaza pielea si revigoreaza tenul obosit.

 

Raspunsul specialistului

Ce rol are Coenzima Q10 in cremele de fata?

Coenzima Q10 este un antioxidant puternic, agent hidratant si stimulator al metabolismului colagenului. Diminueaza ridurile existente, incetineste procesul de imbatranire deoarece furnizeaza energia necesara procesului de regenerare a pielii. Astfel, contribuie la reducerea profunzimii ridurilor si creste retentia de apa in piele, impiedicand formarea liniilor fine. Alaturi de coenzima Q 10, vitaminele A si D din compozitia cremei au efect antioxidant, stimuleaza regenerarea celulara la nivelul epidermei, controleaza procesul de cheratinizare, conferind fermitate si luminozitate tenului.

Text: Dr. Ruxandra Constantina

Medic medicina de familie

Competenta apifitoterapie

Centrul medical MED-AS

021 313 05 32