Culori de par pentru inceputul de toamna

culori-de-par-pentru-toamna-2013Gata cu ombré-ul, cu blondul foarte deschis si cu satenul monoton. La inceput de toamna, natura si peisajele se transforma si capata o tenta ruginie, foarte placuta ochiului. Nuantele caramelizate, pamantii, suvitele mai inchise pe alocuri, rosul-oranj sau chiar nuanta prunei urca pe podium toamna aceasta si te pun la grele dar frumoase incercari.Blond caramel si look diafan

Nuanta de blond caramel se potriveste de obicei tuturor tipurilor de ten pentru ca este o nuanta naturala, delicata si fermecatoare. Cafeniul este iarasi una dintre nuantele care se va asorta cu inceputul de toamna. Alege si varianta parului putin mai inchis la radacina daca ochii tai sunt verzi, contrastul fiind unul foarte potrivit. Pamantiul poate fi combinat cu cateva suvite mai deschise cu doua-trei tonuri pentru a da senzatia de volum si stralucire.

Parul stacojiu – final fantasy

In ultimele sezoane, indiferent de anotimp, roscatul este la putere in toamna 2013, mai ales ca vedete precum Rihanna, Isla Fisher sau Christina Hendrix au optat pentru el. O nuanta stacojie, apropiata de visiniu, se potriveste tenurilor deschise la culoare, ochilor albastri, dar si celor verzi. O alta nuanta de purtat toamna aceasta este nuanta cuprului, insa trebuie sa o eviti daca tonul tenului tau este rozaliu.

Zeita grunge

Stilul grunge in ceea ce priveste parul se poate asemana cu ombré-ul, insa de data aceasta tot parul este de o culoare mai inchisa, intr-o nuanta de ciocolata cu lapte de exemplu, in timp ce varfurile sunt negre.

Enjoy autumn in bright new colours!

 

Text: Ruxandra Raica