Experimenteaza-ti stilul in studioul de machiaj virtual ARTISTRYTM by AMWAY

16.Experimenteaza-ti stilul in studioul de machiaj virtual ARTISTRYTM by AMWAYAmway revine la inceput de an cu o noua provocare pentru toate femeile, indiferent de varsta: studioul de machiaj virtual ARTISTRYTM. Studioul este o aplicatie online prin care femeile pot incerca produsele de machiaj ARTISTRYTM pentru ochi, obraji si buze. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi urmatorul link: http://amway.ro/ artistry-vmo si sa incepi „schimbarea”.

Mai mult de atat, poti vizualiza, dar si tipari imaginile. Fiecare produs pe care il incerci este adaugat automat in lista, ceea ce inseamna ca vei avea lista personalizata de produse cand machiajul va fi complet.

Fie ca vrei sa vezi cum ti-ar sta cu un anumit tip de make-up, fie ca doresti sa dai o noua forma sprancenelor sau sa incerci o noua coafura, studioul de machiaj virtual ARTISTRYTM este locul potrivit!

„Studioul de machiaj virtual ARTISTRYTM va inspira sa va folositi imaginatia si va provoaca sa experimentati diferite culori si texturi. Puteti gandi machiajul de sarbatori, il puteti exersa, iar de Craciun si de Revelion veti sti exact ce vi se potriveste, castigand astfel timp pretios si admiratia celor din jur”, a declarat Ioana Enache, Director General Amway Romania.

 

Text: Andreea Popescu