In tendinte: FUSTA DE PIELE

0aabcdefghvict_beckam_pieleFusta de piele este, fara indoiala, cea mai interesanta tendinta a acestui sezon.

Pielea este unul dintre materialele vedeta ale acestui sezon, iar fusta din piele este la randul ei, must have-ul garderobei tale. Calitatea si croiala unei fuste din piele sunt doua aspecte foarte importante pentru tinuta ta.

 

Astazi am sa va dau cateva idei despre cum sa purtam fusta din piele. Pentru inceput trebuie sa tinem cont de calitatea pielii (nu trebuie sa fie aspra) si, bineinteles, de silueta pe care o avem.

 Cum purtam cu stil fusta de piele?

 

Puteti purta fusta de piele cu: camasi de matase, pulovere fine si elegante sau cu camasa si cardigan. Daca ai o talie subtire si picioare bine tonifiate, poti opta pentru o fusta din piele mini pe care o poti accesoriza cu o camasa sau un top simplu. Pentru o tinuta office, lungimea fustei este cea mai importanta. Aceasta trebuie sa fie de lungime medie, dresul de culoarea piciorului, iar inaltimea tocului nu trebuie sa depaseasca sapte-opt centimetri.

Plisata, mini, midi, tip creion sau extra-larga fusta din piele ne place pentru aerul rock si in acelasi timp pretios pe care ti-l poate oferi. Evita, totusi, sa porti piele in exces: o singura piesa vestimentara din acest tip de material este suficienta.

 

Text: Roxana Baracu