Ion Dichiseanu lupta prin arta impotriva drogurilor!

dichiseanuCIADO Romania in parteneriat cu Sala Palatului si Asociatia Culturala Dracula au sustinut o conferinta de presa prilejuita de Ziua Internationala Antidrog, marcata in intreaga lume pe 26 iunie.

Conferinta a fost sustinuta de Academicianul Constantin Balaceanu Stolnici, presedintele CIADO Romania, deputata PNL, Sulfina Barbu, deputata PNL, Anca Pocora, Directorul Salii Palatului, Lucian Iliescu, dar si de Ion Dichiseanu, membru onorific al CIADO Romania, care au tinut sa isi spuna parerea vehementa cu privire la dependenta de droguri si la modalitatile in care asociatia pe care o reprezinta lupta impotriva acestei probleme. Ca urmare a acestei conferinte se vor desfasura o serie de evenimente in statiunile estivale “Litoral 2012” si in toamna in cadrul Salii Palatului cat si in toata tara.

In cadrul conferintei, s-a semnat si un nou parteneriat intre cele doua institutii, CIADO Romania si Centrul pentru Artele Spectacolului Sala Palatului. Proiectul de parteneriat urmareste oferirea alternativei la consumul de droguri prin organizarea de spectacolele care promoveaza arta ca o modalitate benefica de petrecere a timpului, dar si deschiderea unei serii de conferinte-dezbatere pe tema consumului de droguri.

Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului (CIADO Romania), este principala organizatie neguvernamental? ce aplica programe si proiecte alternative la consumul de droguri. Aceasta a reusit sa ajunga la inimile unor personalitati de renume ale scenei nationale si internationale, fiind sustinuta de nume precum: Joaquin Cortes, David Bissbal, Julio Iglesias, Maia Morgensten, Andrei Bukin, Natalia Bestimianova, Ion Dichiseanu si multi altii.

 

Text: Andreea Popescu