Mihaela Radulescu a lansat prima inghetata de baut, GranCrema

 Mihaela Radulescu a lansat prima inghetata de baut, GranCremaMihaela Radulescu a fost gazda unui eveniment unic, realizat in minunata incinta a Bonton Palace, in cadrul caruia rafinamentul si placerea gustului au devenit prioritare! Vedeta a lansat un nou brand pe piata romaneasca, Antica Gelateria del Corso, cu produsul sau premium GranCrema – “Inghetata care se bea… ca o rafinata cafea”. Produsul reprezinta o inovatie, fiind singura inghetata naturala de baut.

Lansarea GranCrema in Romania s-a dovedit a fi o sarbatoare atat pentru presa cat si pentru vedetele numeroase venite la Bonton Palace: Nico, Remus Truica, Serban Copot(Animal X), Adina Buzatu, Ianna, Annes, Maria Simion, Galyna, Florentina Fantanaru, Irina Cordoneanu, Simona Balanescu impreuna cu Rares Dragomir, dr. Dana Miricioiu impreuna cu Daniel Robu, Galyna, Horia Moculescu, Catalin Crisan, Denisa Nechifor, Serban Puiu, Mihaela Craciun, M.L.N.R. Radu Balanescu, Alexandra Vilniciuc, Raluca Moianu, George Ivascu, si chiar Dani Otil, care a venit special sa cunoasca produsul atat de drag Mihaelei Radulescu.

{besps}articole_iunie/grancrema|width=400|height=400{/besps}

 

Catrinel Menghia, ambasadoarea GranCrema in Romania, a fost retinuta in ultimul moment pe platourile de filmare ale unui important film american si nu a putut ajunge in cadrul evenimentului, dar a transmis un mesaj video emotionant celor prezenti la locatie.

 

Text: Sabina Ghiormescu

Foto: Sabina Ghiormescu

iunie 29th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate