MUST HAVE-ul verii: Genti cu vederi vintage care te inspira sa calatoresti

CannesGeanta… daca tot o purtam tot timpul cu noi, de ce nu am imprima-o cu o imagine care sa ne inspire si care sa ne bucure privirile?  Mi-au placut gentile Oanei Lazar de prima data cand le-am vazut, pentru ca sunt genti cu personalitate, care poarta o poveste ilustrata.

Noua colectie “Postcards” a Oanei Lazar, designerul din spatele brandului 3127bags, este un tribut adus trecutului nostalgic, dar si celor care iubesc  calatoriile. Gentile sunt realizate din material textil imprimat cu vederi vintage originale din secolele XIX-XX si piele naturala si te poarta prin 6 orase: Berlin, Constantinopol, Paris, Bucuresti, Las Palmas si Cannes. 

3127bags inseamna genti spectaculoase, lucrate impecabil si create cu dragoste  de designerul Oana Lazar, unite in colectii precum “Back to School”, “S bags”, “Vintage bags” sau “Postcards”. Oana Lazar, absolventa a Liceului de Arte N. Tonitza, sectia design vestimentar, si a Universitatii de Arte Bucuresti, sectia design vestimentar, este creatoarea  brandului 3127bags.

        Afacerea a inceput acum 6 ani, Oana ocupandu-se de intreg procesul de creatie, de la schite pana la fabricare. Pielea folosita in combinatii cu diverse materiale – goblenuri, tapiserii, textile, linoleum, acetofan – transforma gentile in produse unicat incarcate de emotii. 

 “Imi doream sa fac aceasta colectie cu genti decorate cu vederi si scrisori de vreo 3 ani. Tatal meu este si  colectionar de antichitati si de carti postale. Am inceput sa triez din ele si am oprit ce ma inspira cel mai mult pe mine. Tema generala a acestei colectiei sunt calatoriile. Mi-am dorit sa le imprim pe piele, insa cum la noi in tara era greu sa-mi pun in practica aceasta idee, am ajuns la «compromisul» de a le face pe panza.”

Noua colectie “Postcards” (pret la cerere) este disponibila atat pe pagina de Facebook 3127, cat si pe site-ul www.3127bags.webs.com. La final, am si o veste buna: pe 8 iunie,  3127bags te asteapta incepand cu ora 11:00 in Atelierul 3127bags din strada Mircea Vulcanescu 19 (langa Facultatea de Arte) la o sesiune de shopping cu discount de 20% pentru toate produsele.

{besps}/2013/Iunie/slide1|width=450|height=336{/besps}

 Text: Bianca Badescu