O experienta cinematografica unica

Grand_StudiosVineri, 23 septembrie, incepand cu orele 10:00, Grand Cinema Digiplex isi deschide portile pentru public si isi asteapta clientii cu multe surprize, cele mai noi filme si o atmosfera de poveste.

Grand Cinema Digiplex este cel mai inovator cinematograf din tara, marcand noi premiere pe piata de profil din Romania: sala Grand Ultra cu sistemul de sunet Iosono, cel mai complex si avansat sistem audio multi-dimensional din Europa la ora actuala si o premiera in Romania; Grand Epika, sala multifunctionala echipata pentru concerte si evenimente, Grand Studios – salile VIP care inaugureaza „the living room concept”, scaune „Rocker” si fotoliile premium. Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafete extinse de proiectie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate si locurile ultraconfortabile fac din Grand Cinema Digiplex destinatia perfecta pentru vizionarea filmelor in cele mai bune conditii.

Pe toata durata primului week-end, cei mici si cei mari sunt intampinati de personaje celebre din lumea filmului, in spatiul special amenajat pentru fotografii. Imaginile vor fi postate pe Facebook, iar primele 10 poze cu cele mai multe voturi castiga automat un premiu. Premii vor primi si primii 2.600 de clienti ai cinematografului, si cei care vor aplica pentru programul de fidelitate.

In acelasi timp, in spatiul expozitional Imagika va avea loc si o expozitie de costume de film, purtate de actori faimosi in productii romanesti de renume. Aceste costume spectaculoase sunt furnizate de Media Pro Studios.

 

Pentru mai multe informatii privind programul filmelor si al tuturor activitatilor din perioada deschiderii va rugam sa vizitati www.grandcinemadigiplex.ro

 

Text: Andreea Popescu