Rasfata-te toamna asta la Eden Spa

Rasfata-te toamna asta la Eden SpaOdata cu venirea toamnei, afectiunile fizice si emotionale par sa ne copleseasca. Tocmai de aceea, pentru a evada din cotidian si a ne recapata energia, Eden Spa ne propune pentru “meniul de toamna” cateva terapii pentru minte, corp si suflet, astfel incat sa ne recapatam starea de bine si sa facem fata cu brio vietii sociale.

Pentru persoanele care se confrunta cu problemele de stres, lipsa de energie, insomnii, sindromul picioarelor grele, este recomandata Reflexoterapia care se bazeaza pe principiul conform caruia la nivelul talpilor se gasesc zone de proiectie ale tuturor organelor din corp.

     Thai Yoga este un tip de masaj in cadrul caruia nu se foloseste niciun ulei si se desfasoara pe o saltea asezata pe podea, clientul fiind imbracat intr-o tinuta lejera. Este nemaipomenit in cazul durerilor articulare care apar toamna, imbunatatind deopotriva sistemul imunitar. Deep Tissue Massage este un masaj concentrat pe straturile musculare profunde si este recomandat in cazul durerilor cronice, mobilitatii reduse, recuperarii in urma unor accidentari, tensiuni musculare. Pe langa toate acestea amintim si de Hot Stone Massage, terapia cu pietre calde, care aduce un strop de relaxare. Pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc sa aiba un ten si un decolteu de invidiat toamna aceasta, Aromatic Face, Neck & Décolleté Massage si Pevonia Repair&Rejuvenate Facial Treatment regenereaza pielea, o hidrateaza, indeparteaza celulele moarte si confera tenului prospetime si luminozitate.

     Daca vrei sa iti reincarci bateriile dupa o saptamana plina de deadline-uri alege De Stress & Recharge sau Mind & Body Detox Day, un program de detoxifiere fizica si emotionala. Eden Spa propune un concept nou si inovator pentru descoperirea de sine, o sesiune individuala Clarity cu Yogeshvar, unul dintre cei mai complecsi maestri spirituali de yoga aflati in Romania. Infiintat in 2005 ca prim centru day spa din Bucuresti, Eden Spa dezvolta si ofera oaspetilor sai servicii integrate de relaxare fizica si mentala promovand echilibrul corp-minte-spirit ca un prim pas spre vindecare. In prezent, Eden Spa opereaza doua locatii proprii: Eden Spa Primaverii Bucuresti si Eden Spa Grand Hotel Continental Bucuresti.

 

Text: Ruxandra Raica