Rujul roz in machiajul de primavara

2009_make_up_rujRoz, roz, roz… asta e tendinta pentru ruj in sezonul primavara-vara 2009. Roz, cu libertatea de a alege intre zecile de nuante existente.

Pentru ca machiajul natural ramane in trend, rujul de culoarea buzelor este esential in poseta oricarei doamne sau domnisoare. E ideal daca doresti sa scoti in evidenta machiajul ochilor. Pentru seara, alege orice nuanta de rosu, de la roz-violet, la rosu-maro. Textura rujului este, si ea, tot pe extreme: mat in timpul zilei si glossy la tinutele lejere sau de seara. Nici casele de moda nu se feresc sa joace tot pe extreme. In timp ce Miu Miu si Vuitton striga “rosu-violet”, “burgundy”, clasicii Versace si Kalvin Klein recomanda tonurile proaspete de piersica, rozurile pale, caramelul dulce.

 

Cum alegem rujul?
Pe podiumurile de moda, pe care au defilat modelele John Galliano, Ninna Ricci, Lanvin sau Hussein Chalayan, rozul a stralucit cu putere, iar vedetele de la Hollywood s-au grabit sa il adopte. Fiecare alege insa in functie de personalitatea proprie: de la aerul nostalgic al anilor ‘70-‘80, la zbuciumul cluburilor de azi e doar un pas si o urma de… ruj. Important este ca rujul sa se potriveasca formei buzelor, culorii pielii si parului, ca sa nu mai vorbim de vestimentatie. Si regula de aur: pune accent ori pe ochi, ori pe buze! In privinta asta, prevaleaza ce ai mai frumos!

Specialist: Florina Marcuta
Trainer Scoala de machiaj
Cotimanis Show
Tel: 0753 028 058