Sa definim feminitatea!

Sa definim feminitatea!Feminitatea inseamna gratie: cum porti si cum te porti. Exista o arta in a sta picior peste picior. Si tot arta se cere cand vrei sa porti cu eleganta o brosa in forma de semiluna zambitoare.

Feminitatea sta in accesorii: jocul si intelepciunea accesoriilor… Eleganta, seriozitatea, autoritatea, puterea nu exclud jocul, fragilitatea, delicatetea. Aici intervine intelepciunea. In asortare.

Femininatea inseamna simplitate. Iar simplitatea nu are nicio legatura cu banalul ci cu naturalul, cu firescul. O definitie a firescului insa nu exista. Fiecare si-l defineste, il simte, il adopta cat sa ii vina bine. Feminitatea este complexitatea din spatele simplitatii, este suficienta nu exces. Ceea ce vei vedea in imaginile de mai jos este doar o mostra.

Sacou: 100 RON

Ghete:  489 RON

Curea:  55 RON

Rochie: 350 RON

Brosa: 50 RON 

Inel: 35 RON

 

Adresa magazin IHeart:  Bvd Dacia, nr. 76, colt cu Piata Spaniei, demisol. Il poti recunoste mai usor dupa pasii albastri calauzitori desenati pe jos.

 

Text: Irina Chelarescu

Foto: Sabina Ghiormescu

Model: Bianca Badescu

 

{besps}articole_ianuarie2011/Definim_feminitatea|width=400|height=400{/besps}

ianuarie 13th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate